Over Mamaloe

Je kan zelf met één muisklik kijken of het klikt!


Gastouderservice Mamaloe brengt gastouders (aan huis) en ouders bij elkaar! We matchen gastouders en nanny's aan ouders uit heel Noord Nederland. Dus ben je op zoek naar een oppas bij jou in de buurt? Dan helpen wij je graag verder. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor onze gastouders. Dit doen we o.a. via onze website en door op zo veel mogelijk manieren actief bezig te zijn met marketing. Zo kunnen we de gastouders die op onze website staan van oppaswerk voorzien en de vraag- ouders onze gastouders presenteren via de profielen. We matchen jullie met veel plezier!

We bieden op onze website een overzicht van gastouders en nanny's uit diverse woonplaatsen. Je kan zelf met één muisklik kijken of het klikt! Kijk voor gastouders waar jij je kind(eren) kunt brengen onder het kopje gastouders. Voor een oppas aan huis kijk je onder het kopje nanny's.

Als je zelf al een oppas, gastouder of nanny gevonden hebt of graag hulp wilt bij het vinden van een geschikte gastouder dan staat Mamaloe natuurlijk ook voor je klaar. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale vorm van kinderopvang voor jouw gezin en om de opvang officieel te registreren. Bovenstaande doen wij in samenwerking met een gastouderbureau, meer informatie over die samenwerking en over gastouderopvang vind je in de volgende alinea's.

We zijn thuis in opvang aan huis


Gastouderopvang is kleinschalige, vertrouwde en flexibele kinderopvang van jouw kind, in huiselijke sfeer. Verschillende gastouders hebben een professioneel kinderopvang aan huis. Andere gastouders komen graag opvang verlenen bij jou thuis, de zogeheten nanny- opvang of ook wel oppas aan huis genoemd. Wij zijn dus thuis in kinderopvang aan huis! Dit voor het noordelijke gedeelte van ons land.

Hoe werkt het?

Doordat we goede afspaken hebben gemaakt met het gastouderbureau kunnen we echt doen waar we goed in zijn: matchen en marketing! We zijn geen gastouderbureau, maar een matchingsbureau voor ouders en gastouders.

Hoe zit dat? Wij zijn op een pro- actieve manier bezig met het werven van gastouders en vraagouders en daarnaast met het matchen van ouders aan gastouders. Natuurlijk geven we ook advies. Wij vragen een eenmalige vergoeding nadat er een koppeling tot stand is gekomen. Dit  i.v.m. de inschrijf- en koppelingskosten

Het gastouderbureau doet de administratie en de financiële afhandeling. We hebben de taken verdeeld en zo doen we beiden waar we goed in zijn en vullen we elkaar geweldig aan! Je betaalt als vraagouder aan het gastouderbuerau de bureaukosten en daarnaast een uurtarief aan de gastouder. Wij vinden het ontzettend fijn werken omdat we ons zo optimaal kunnen inzetten om de ideale match te vinden en de vraag- ouders een overzichtelijke site kunnen bieden waarop ze zelf kunnen rondneuzen.

De opvang die via Mamaloe loopt wordt dus officieel geregeld en voldoet aan de regels die de overheid stelt. Als vraag- ouder kom je uiteraard in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Benieuwd hoeveel kinderopvangtoeslag je kunt krijgen? We maken graag een proefberekening voor je!

We weten wat ouders willen


Gastouderservice Mamaloe weet hoe het is om als oppas of gastouder werkzaam te zijn, maar ook hoe het is om als ouder je kind bij een oppas te brengen. We hebben namelijk zelf of als gastouder gewerkt of als ouder de kinderen bij een gastouder gebracht. Hierdoor weten we heel goed wat ouders belangrijk vinden en wat in de praktijk wel en niet werkt qua contracten en afspraken.

Met veel plezier helpen wij om de gastouder, oppas of nanny te vinden die geheel aan sluit bij jouw wensen en daarnaast gastouders en nanny's met het vinden van werk!